جدیرترین اخبار :
  • همه موظف به ارائه خدمات به سرمایه گذاران هستیم مناطق آزاد جای جذب سرمایه و بویژه جذب سرمایه گذاری خارجی است
  • تمدن سازی و آبادانی سواحل مَکُران در دستور کار است
  • توسط معاون اول رییس جمهور؛ تصویب‌نامه مجوز ورود خودروهای نو به مناطق آزاد ابلاغ شد
  • گزارش اقدامات مناطق آزاد در توسعه اقتصاد دریا محور
  • بازدید دبیر شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی به همراه مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار و رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه از چهارمین نمایشگاه دستاوردهای وقف

حضور مدیرعامل منطقه آزاد چابهار در دوازدهمین همایش بین المللی سرمایه گذاری مناطق ویژه اقتصادی -۲۰۱۸ هند

اقتصادی | تاریخ خبر : 97/05/02 | تعداد بازید :4531
دوازدهمین همایش بین المللی سرمایه گذاری مناطق ویژه اقتصادی -۲۰۱۸ هند صبح امروز به صورت رسمی شروع بکار کرد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل منطقه آزاد چابهار، دوازدهمین همایش بین المللی سرمایه گذاری مناطق ویژه اقتصادی -۲۰۱۸ هند صبح امروز به صورت رسمی شروع بکار کرد.

عبدالرحیم کردی رئیس هیات مدیره و مدیر عامل سازمان به عنوان یکی از سخنران در این همایش گفت، چابهار نقطه اتصال بازارهای مهم دنیا از شرق اروپا تا اسیای شرقی است.

وی در ادامه بیان داشت، هزینه و زمان حمل کالا از بنادر هند به روسیه از طریق چابهار در مقایسه با مسیر های متعارف به حدود یک سوم کاهش می یابد.

کردی در خصوص توافق نامه چابهار بیان داشت، تحقق اراده سه کشور ایران، افغانستان و هند در توافق نامه چابهار در کنار تسهیل قوانین و مقررات از طریق دولتها نیازمند حضور اجرایی بخش خصوصی هر سه کشور می باشد و برای عملیاتی شدن این توافقنامه مناطق آزاد و ویژه اقتصادی باید پیش قدم شوند. از حضور تمامی صادرکنندگان مناطق ویژه اقتصادی هند در چابهار استقبال میکنیم.

مدیر عامل سازمان منطقه آزاد چابهار در دوازدهمین همایش بین المللی سرمایه گذاری مناطق ویژه اقتصادی در کشور هند بیان داشت، امکانات استقرار صنایع و همین طور خدمات توزیع در بازارهای منطقه ای و زیرساختهای ضروری این امور در چابهار فراهم میباشد. فعال شدن کریدور جنوب به شمال از طریق چابهار دسترسی به بازارهای آسیای میانه و مرکزی را وارد فصل جدیدی میکند و هند میتواند از این فرصت بهره حداکثری را ببرد.

وی بیان داشت، روند تکمیل زیرساختها و استقرار صنایع چابهار در سالهای اخیر رشد شتابانی را تجربه میکند و تمام ظرفیت های اقتصادی و قانونی فعالیت در چابهار، مهیای حضور صنایع داری مزیت رقابتی هند، در بازارهای منطقه ای میباشد.

بندر چابهار یکی از چهارراه های اصلی کریدور جنوبی تجارت جهانی نیز محسوب می‌شود. این بندر به علت موقعیت راهبردی خود و دستیابی به آب‌ های آزاد بین‌المللی، جایگاه ویژه ‌ای در مبادلات بین ایران و سایر نقاط منطقه دارد.

چابهار نسبت به سایر نقاط ساحلی ایران، مزیت‌های خاص خود را دارد؛ آب های عمیق در خلیج چابهار، شرایط پهلوگیری کشتی های بزرگ و ایجاد تاسیسات بندری را فراهم می کند. این بندر، مهم‌ترین بندر تجاری خارج از حوضچه خلیج فارس است و از نظر سیاسی و راهبردی در مواقع جنگ و بحران‌های منطقه‌ای می‌تواند نقش تعیین کننده‌ای ایفا کند. قرار گرفتن چابهار در یک خلیج، موقعیت بندری ایده‌آلی برای توسعه فیزیکی در آینده به آن می‌بخشد که بسیاری از بنادر دنیا، از آن محرومند.

آرشیو اخبار

سامانه پیامکی و ایمیل